Субота, 18/Травня/2024, 14:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Лютий » 10 » 717-й день. Україна - не росія і ніколи нею вже не буде
717-й день. Україна - не росія і ніколи нею вже не буде
12:34
717-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Зимова повінь набирає розмаху. Хоча зима ще інколи впирається весні, але порівняно з Московією, де тривають цього року давно не бачені в Україні морози і сніги, прихід весни вже відчувається.
Фермери в кількох країнах ЄС, мабуть, з метою впливу на вибори в Європарламент, страйкують проти політики Єврокомісії, яка, зокрема, ще на рік продовжила безміитний імпорт з України агропродукції. А ось «братні» польські фермери за підтримки уряду ще й блокують з 9 лютого прикордонні пункти пропуску з Україною.

Ворог наступає. У Авдіївці ситуація близька до критичної.
Вночі і зранку 7 лютого ворог здійснив вже 6-й масований терористичний удар по Україні кількома хвилями 64 засобами, зокрема, 20 ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» (Чауда – Крим); 29 крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 з 10-ти літаків стратегічної авіації Ту-95МС (пуски – Енгельс, Каспійське море); 4 крилатими ракетами Х-22 з бомбардувальників Ту-22М3 (район пусків Севастополь, Курськ); 3 крилатими ракетами морського базування «Калібр» з носіїв у Чорному морі (район пусків – Новоросійськ); 3 балістичні ракети «Іскандер-М» (пуски із мису Тарханкут – Крим, Воронезької обл.); 5 зенітними керованиими ракетами С-300 (район пусків – Бєлгородська обл.).

В результаті бойової роботи вогневими засобами Повітряних Сил та Сил оборони знищено 26 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55; 3 крилаті ракети «Калібр»;15 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131».
Вдарили по Харкову, Києву, Миколаєву і Дрогобичу на заході країни. Зокрема, у Голосіївському районі Києва пожежа знищила 18-поверховому будинку 10 - 15 поверхи. У столиці загинули чотири людини, 40 постраждалих.

США поступово втягується у війну на Близькому Сході. Слідом за ударами по хуситам в Йємені, 3 лютого американська авіація, зокрема й застосуванням бомбардувальників B-1 з території США, нанесла удар 125 високоточними зарядами по 85 об’єктах проіранських формировань в Іраке і Сирії у відьповідь на удар безпілотника по їхній військовій базі в Йорданії 28 січня, де загинуло 3 американських військовослужбовців.
Натомість Ізраїль, можливо, через відсутність довгоочікуваної прямої фінанасової допомоги від США через витівки трампістів у Конгресі, як до речі, й Україна, значно знизив військову активність в секторі Газа, де неокупованим залишається лише місто Рафах на кордоні з Египтом. Ідеологічний фронт.

Відбір учасників на пісенний конкурс "Євробачення" з застосуванням «Дії» викликав потужну хвилю в медіа після того, як розпіарена «Дія» дала збій через перевантаження системи під час підрахунку голосів глядачів. Медіа буквально захлинулися від критики щодо обраних представників на "Євробачення" від України і витратами це 11 млн. грн.
Безумовно, який конкурс - такі й конкурсанти. Мабуть, одна з переможного дуету альона-альона їде до Швеції, щоб забезпечити голоси москалів і литвинів. Якщо в Україні це спрацювало на ура - сотні тисяч підтримали...
Водночас агітація проти розкрученого Русланою і Джамалою майданчику виходу на закордон, де є щонайменше 5-6 мільйонів втікачів з України і немає РФії, є черговою вдалою спецоперацією ФСБ.
Нагадаю, що операція проти заміни герба СССР на Тризуб на «Батьківщині - матері» в Києві і добудови Національного музею Голодомору-Геноциду українців минулого року була вкрай вдалою.
Щодо переможниць, то це питання тільки до якості журі та смаків глядачів, бо навіть будь-якому представнику України на конкурсі "Євробачення" гарантоване місце не нижче 5-6-го.

Триває, незважаючи на галас про те, що це на часі, деколонізація і декомуно-савєтізація топоніміки в населених пунктах України. Її актуальність вкотре підтвердило розпіаренем інтерв’ю президента РФії від 8 лютого одіозному протрампістському блогеру з прізвищеи Карлсон, який спеціально прилетів зі США до РФії. Фюрер рашистів обгрунтовує війну проти України виключно історичними наративами, імперсткою ностальгією, побудованому на міфі про «адін нарот».
Фактично це пропаганда руzzифікованої нацистської ідеології.

Чернігівська міська рада після напруженого затвердженно порядку денного , ухвалення рішення про одночасне дострокове складання повноважень 2 депутатами фракції "Рідний дім" і 1 членом фракції "Слуга народа" та бурхливих дебатів, 8 лютого нарешті перейменувала ще 21 вулицю і 3 провулки. Зокрема, вперше вулицю в історичному центрі міста перйменовано на честь українського діяча, вулиця на честь якого як було типово за комуно-савєтської окупації названо у приватному сектору (колишня вулиця Халявинська). Тож замість вулиці Тостого є тепер вулиця Олександра Довженка, яка за імперських часів була Підмонастирською, і провулок Київський замість вул. Довженка, а також провулок Болдинський замість 2-го провулку Толстого.

Поки Конгрес США ще не ухвалив надання допомоги Україні, Шостий Президент України "перезвантажив" вище військове командування ЗСУ, зокрема, звільнив 8 лютого головнокомандувача ЗСУ на псевдо «Волонтер» разом з начальником Генерального штабу тв замінив його на звісно, більш досвідченого і старшого за віком командувача Сухопутних військ на псевдо «Барс» - професійного військового російського походження, вихованця найпрестижнішого в СССР Московського вищого загальновійськового командного училища (1982-86).
Водночас екс-головнокомандувачу одночасно з начальником ГУР МОУ було присвоєно звання Герой України. Тож більшість українців так і невторопали що відбулося насправді.
Якщо це не спецоперація ворога, то ось більш-менш логічні, як на мене, пояснення: бажання офісу президента усунути усіх публічних військових, які загрожують рейтингу Шостого президента на передодні закінчення п’ятирічного терміну його перебування на посаді та для підтвержання міфу про «адін нарот».

Немає сумніву, поки на фронті другий рік триває кривава окопна війна, як за часів Першої світової, ворог все частіше застосовує ідеологічні диверсії з метою підриву єдності українців і зневіри в нашу ПЕРЕМОГУ.

Завдання ж українців довести, що Україна – не росія і ніколи нею вже не буде, скільки б яничар, які подалися за довгим рублем на росію, не мобілізували рашисти з колишніх малоросів.

СЛАВА СИЛАМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ І ЇХНІМ ПОСІПАКАМ!
Переглядів: 163 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024