Субота, 04/Травня/2024, 07:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2024 » Березень » 21 » 757-й день. Івану Мазепі - 385! Мазепинці - петлюрівці - бандерівці - рухівці!
757-й день. Івану Мазепі - 385! Мазепинці - петлюрівці - бандерівці - рухівці!
12:48
757-й день.
Великої визвольної війни Українського народу проти орд московських комуно-нацистських терористів або рашистів.

Зранку наступного після дня весняного рівнодення, яке цього року сталося 20 березня о 23:24 годині за київським часом, після похмурої і дощової погоди нарешті засвітило весняне сонечко.
Весняне рівнодення (між 19 і 21 березня), коли тривалість дня і тривалість ночі стають рівними досить, рідко випадає на 21 березня. Останній раз це відбулося аж 2007 року і знову станеться 2102 року.
Якщо день невпинно збільшується, то зимово-весняне водопілля йде на спад. Рівень води в р. Десна 577 (-1) см над "0" поста, що на 6 см менше, ніж було на 15 березня.

Після майже півтори місячної перерви у 44 доби уніч на 21 березня 2024 року наші ППО відбили рашистський терористичний масований напад на Київ 29 крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району – Волгодонська та Енгельса та двома балістичними та аеробалістичними ракетами «Іскандер-М», Х-47М2 «Кинджал».
Усі ворожі ракети були збиті ППО на Київщині.
У Подільському районі Києва зафіксувано падіння уламків на території житлової забудови, загоряння трансформаторної підстанціїта та даху нежитлової двоповерхової будівлі.
У Шевченківському районі пошкоджений житловий будинок.
У Святошинському районі пошкоджені вікна в дев'ятиповерхівках та навчальний заклад.
Від уламків збитих ракет поранень зазнали 13 мирних жителів, з них госпіталізовано чотирьох.

На Московії оголосили «результати» голосування за самовисуванця Путіна - 87,28% та про рекордну у 87 мільйонів участь у голосуванні виборців, тобто 77,44% від загальної кількості громадян, які мали активне виборче право в РФ, зокрема й на тимчасовано окупованих територіях України.
На жаль, незважаючи на очевидну фіктивність «виборів» ні США, ні європейські країни не заявляли про намір не визнавати їх результати (крім як на окупованих територіях України), але й вітань від них фюреру всея Московії неочікується.
На жаль, у світі знайшлося понад 30 країн, які привітали фюрера рашистів з перемогою. Зокрема, Білорусь, Іран та Північна Корея, Венесуела, Сирія, Туреччина, Індія, Єгипет, Алжир, Лівія, Катар, Кувейт, ОАЕ, Саудівська Аравія, Оман, Пакистан, Палестина, усі колишні азійські союзні республіки: Азербайджан, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан, Вірменія, революційна Куба і орбанівська Угорщина.

Напередодні у Києві відбулася зустріч радників з питань національної безпеки з країн усього світу, на якій обговорювали "формулу миру" Шостого Президента України.
До речі, радник 46-го Президента США з національної безпеки під час перемовин 20 березня у Києві з керівником Офісу Шостого Президента України запевнив, що лідер Сполучених Штатів щодня бореться за ухвалення Палатою представників Конгресу пакета, що передбачає допомогу обсягом 60 мільярдів доларів, за що вже проголосував Сенат.
«І ми впевнені, що зможемо це отримати й передати Україні», – запевник радник.

20 березня у Чернігові відзначили 385-річчя з дня народження Івана Мазепи (1639 - 1709).
На честь ювіляра на території Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній», вже традиційно без участі високопосадовців міста і області, було проведено низку урочистих заходів.
За участі борців за незалежність України в XX столітті, духовенства, представників громадськості і науковців відбулося покладання квітів до пам’ятника гетьману, поминальна літія біля пам’ятника гетьману, яку відслужив єпископ Чернігівський і Ніжинський Антоній із священиками, та урочисте відкриття закладної дошки дзвіниці з гербом Івана Мазепи і записом про пожертвування гетьмана.
Звісно встановлено копію. Її оригінал, який бул знайдено у 1951 році над входом в будівлю, чудом зберегся і не був знищений московитами та їхніми посіпаками завдяки тому, що був закладений цеглою.

Унікальна закладна дошка є свідченням не тільки меценатської діяльності гетьмана, але й бажання ворога знищити пам’ять про борця за незалежність України гетьмана Війська Запорозького, голову козацької держави на Лівобережній (1687—1704) і всій Наддніпрянській Україні (1704—1709), князя Священної Римської імперії (1707—1709) Івана Мазепу.

Мазепинці - петлюрівці - бандерівці - рухівці!

ПАМ’ЯТАЄМО - ПЕРЕМАГАЄМО!

Категорія: Погляд | Переглядів: 229 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024